Легендарният футболист, треньор и мениджър Франц Бекенбауер почина днес на 78-годишна

...
Легендарният футболист, треньор и мениджър Франц Бекенбауер почина днес на 78-годишна
Коментари Харесай

Кайзера, който спечели всичко с грация и чар!

Легендарният футболист, треньор и управител Франц Бекенбауер умря през днешния ден на 78-годишна възраст. 

В обществените мрежи започнаха да се появяват първите съболезнователни послания на велики имена във футбола за един от най-великите в историята на най-популярната игра.

Сред тях е Гари Линекер, изрекъл в миналото емблематичната имитация за това, че 22-ма души тичат след една топка, само че най-после постоянно печелят германците.

" Много скърбя да чуя, че Франц Бекенбауер е умрял. Един от безусловно великите в нашата игра. Der Kaiser беше най-красивият от футболистите, който завоюва всичко с прелест и сексапил. ПОЧИВАЙ В МИР. "

Very sorry to hear that Franz Beckenbauer has died. One of the absolute greats of our game. Der Kaiser was the most beautiful of footballers who won it all with grace and charm. RIP.
— Gary Lineker (@GaryLineker)

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР